Printed from Eigil Bergs homepage - 15-07-2024 09:07:09
Nye spor på vinyl 2019

RadiOrakel er lagt ut

06.05.2023
Den første timen med intervju og musikk fra Eigil i RadiOrakel er nå lagt ut her. Takk til Tom Sunde!

"Eilas" med Morgans, "Queen Of The Night" og "Laura Mills" (solo) pluss "Før lyset brenner ned", "Tause vitner", "Stay With Me, Lady" og "Nut Rocker" med NJS fikk alle plass i den første timen der Eigil ble intervjuet for RadiOrakel fra Blitz-huset i Oslo. I tillegg fikk vi høre den finske coverversjonen av "Get It On".

Uhørt på RadiOrakel presenterer: EIGIL BERG - I MUSIKKENS TJENESTE

UHØRT på RadiOrakel har fått besøk av en av norsk musikklivs virkelige veteraner: Eigil Berg, pianist/vokalist i New Jordal Swingers, bandet med en femti-årig karriere, utallige hits og enda mer utallige spillejobber. Eigil har også rukket å være med på sekstitallets norske beatgruppe-bølge med  Morgans, har vært en mye anvendt backingmusiker og er aktuell med sitt fjerde soloalbum (vinyl ute nå!).

Hva Eigil Berg ikke vet om norsk musikkbransje er neppe verd å vite, så her måtte det bli to episoder! Del 1 ble først sendt 20. april og er nå lagt ut i sin helhet.

Mesteparten av låtene i disse to programmene er håndplukket av Eigil selv - vi starter med beat-klassikeren "Eilas" (1967) og får hits, personlige favoritter og etter hvert også noen låter fra hans aktuelle album "Skygge og Sol".

Eigil Bergs selvbiografi "I musikkens tjeneste" kom ut i januar og er allerede på vei mot nytt opplag.
    Foto: Helge JørgensenUtviklet av Atilla Moen-Duran