Printed from Eigil Bergs homepage - 23-04-2024 03:04:51
Nye spor på vinyl 2019

Siste mulighet før jul!

27.10.2022
Eigils "I musikkens tjeneste" kommer på nyåret, men vil du ha den før jul, har du mulighet nå før oktober er omme. Ut oktober kan den forhåndsbestilles her, hvor du også finner en liten promosnutt.

De siste dagene av oktober har du fortsatt muligheten til å få boka levert før jul. Enten sendt hjem til deg, eller ved henting hos Big Dipper i Oslo, i tillegg mulighet til "julegave-tips" med tre bøker fraktfritt til en hyggelig pris eller boka tilsendt med Eigils siste CD Skygge og sol levert som bonus i samme pakke. Alle varianter signert av Eigil. Etter 1. november må du vente til den kommer i vanlig salg i januar 2023.
 
Falck Forlag har lagt ut denne presentasjonen om boka:

- Eigil Berg har gjort omtrent alt som er mulig å gjøre for en norsk artist. Han har også opplevd det aller meste – og det inkluderer det verst tenkelige. Hvis det er én person som rett og slett er forpliktet til å skrive en bok om sine opplevelser i musikkens tjeneste, så er det Eigil Berg. Nå har han gjort det. Denne boka er mer enn en gave til alle som er glad i god musikk og gode historier. Den er mer enn en åpenhjertig samling selvopplevde episoder og betraktninger fra 60 år på veien. Denne boka er intet mindre enn en begivenhet. Les den!

Boka kommer i 2023, men de som er med på crowdfundingen vil få den i god tid før jul 2022.
Boka vil være på over 300 sider, innbundet og vil inneholde bilder fra en karriere som mangler sidestykke i norsk musikk.

Alle som forhåndsbestiller vil få den signert og en takk inni boka.

Årets julegave?Utviklet av Atilla Moen-Duran