Printed from Eigil Bergs homepage - 02-12-2023 06:12:17
Nye spor på vinyl 2019

RadiOrakel del to

25.04.2023
I forrige ukes program fikk både Morgans, NJS og solo-innslag plass. I dag, tirsdag 25. april sendes del to, nok en hel time med musikk og intervju med Eigil.

"Eilas" med Morgans, "Queen Of The Night" og "Laura Mills" (solo) og "Før lyset brenner ned", "Tause vitner", "Stay With Me, Lady" og "Nut Rocker" med NJS fikk alle plass i den første timen der Eigil ble intervjuet for RadiOrakel fra Blitz-huset i Oslo. I tillegg fikk vi høre den finske coverversjonen av "Get It On".

Verdens eldste feminist-radio, RadiOrakel, inviterte Eigil til et to timers intervju i Blitz-huset. Den andre timen blir sendt i kveld, tirsdag 25. april kl. 19.

Uhørt på RadiOrakel presenterer: EIGIL BERG - I MUSIKKENS TJENESTE

UHØRT (direkte link til i kveld - red.anm.) på RadiOrakel har fått besøk av en av norsk musikklivs virkelige veteraner: Eigil Berg, pianist/vokalist i New Jordal Swingers, bandet med en femti-årig karriere, utallige hits og enda mer utallige spillejobber. Eigil har også rukket å være med på sekstitallets norske beatgruppe-bølge med  Morgans, har vært en mye anvendt backingmusiker og er aktuell med sitt fjerde soloalbum (vinyl ute nå!).

Hva Eigil Berg ikke vet om norsk musikkbransje er neppe verd å vite, så her måtte det bli to episoder! Del 2 kommer tirsdag 25/4 kl 19-20 (reprise torsdag 27/4 kl 23-24).

Mesteparten av låtene i disse to programmene er håndplukket av Eigil selv - vi startet med beat-klassikeren "Eilas" (1967) og får hits, personlige favoritter og noen låter fra hans aktuelle album "Skygge og Sol".

Eigil Bergs selvbiografi "I musikkens tjeneste" kom ut i januar og er allerede på vei mot nytt opplag.
     Foto: Helge Jørgensen
Utviklet av Atilla Moen-Duran