Printed from Eigil Bergs homepage - 23-04-2024 02:04:31
Nye spor på vinyl 2019

Nytt opplag med tillegg

15.06.2023
Nytt opplag av "I musikkens tjeneste" med endel tillegg er like rundt hjørnet. Eigil tar med seg noen eksemplarer hvis noen vil sikre seg et kjøp allerede på NJS-konserten lørdag.

Opplag nr. 2 av I musikkens tjeneste er underveis. Den nye utgaven kommer med ekstraavsnittet "Tekst og musikk: Eigil Berg", der alle utgitte originallåter signert EB er på plass med henvisning til utgivelse. I tillegg får vi nå også en komplett diskografi samt anmeldersitater på både forsiden og baksiden av omslaget.

Forsiden smykkes med sitatet fra Jon Vidar Bergan i Musikknyheter der han gir karakteren 10 av 10, og det heter: "I musikkens tjeneste er en av de beste norske musikkbøkene jeg har lest!"
 
Baksiden har fått på anmeldersitater fra Arild Rønsen, Puls, Erik Valebrokk, Geir Rakvaag, Nye Takter/Dagsavisen i tillegg til Bård Oses anbefaling som også prydet første opplaget.

Arild Rønsen i Puls siteres med:
"En eventyrlig god historieforteller. Eigil Berg har skrevet ei tvers gjennom fenomenalt fin bok!"

Erik Valebrokk er sitert med:
"Eigil Berg har skrevet en unik bok om sitt liv med musikk, klokt nok titulert «I musikkens tjeneste» med en undertittel som lover historikk, digresjoner og tankespinn. Her er 350 sider som overholder tittelens løfte på utsøkt vis, og som også er fylt med et bildemateriale som er oppsiktsvekkende.
Eigil skriver om det hele, hvordan han begynte å synge i guttekor, hadde en eventyrlig karriere med New Jordal Swingers, særlig på 70- og 80-tallet, og hist og pist som soloartist og samarbeidspartner med mange fine folk, men han skriver også om «alt det andre», inspirasjonen, konsertopplevelsene og ikke minst betydningen av musikk spesielt og kunst generelt.
Anbefales på det varmeste".

Geir Rakvaag (Dagsvisen, Nye Takter) siteres med:
"Eigil Berg har alltid vært en av den norske popmusikkens største feinschmeckere. For musikkelskere er det en glede å lese den nye selvbiografien "I musikkens tjeneste", både om hans egne bedrifter, og alt han har elsket av andres musikk".
 
Bård Oses anbefalinger fra første opplag følger også dette opplaget:
"Eigil Berg har gjort omtrent alt som er mulig å gjøre for en norsk artist. Han har også opplevd det aller meste – og det inkluderer det verst tenkelige. Hvis det er én person jeg skulle ønske skrev en bok om sine opplevelser i musikkens tjeneste, så er det Eigil Berg. Nå har han gjort det. Denne boka er mer enn en gave til alle som er glad i god musikk og gode historier. Den er mer enn en åpenhjertig samling selvopplevde episoder og betraktninger fra 60 år på veien. Denne boka er intet mindre enn en begivenhet. Les den!"
Klikk på bildet for lesbar oppløsning!
Den nye forsiden med anmeldersitatet: 10/10 "I musikkens tjeneste er en av de beste norske musikkbøkene jeg har lest!" Jon Vidar Bergan, Musikknyheter.
Den nye baksiden av "I musikkens tjeneste" - 2. opplag.Utviklet av Atilla Moen-Duran