Printed from Eigil Bergs homepage - 21-05-2024 01:05:08

Ny musikk på gang!

19.03.2013
Bjørn Kulseth er initiativtaker til ny musikk fra Eigil. Bildet viser Eigil omgitt av prosjektleder Kulseth og mandolinspiller Jan Ellefsen (fra Oslo Radio-Orkester og "Hyllest") i rockens mest legendariske fotgjengerfelt utenfor Abbey Road Studios i London i 2011.


Bjørn Kulseth, kjent fra band som The Act og Contenders, plateselskapsdirektør for NorskAmerikaner og som bok-omslagsguru for bl.a. Jon Nesbøe, ble kjent med Eigil da Eigil skrev musikk for Paal Flaata og for Trond Granlunds siste utgivelse, som begge er utgitt på Kulseths NorskAmerikaner.

Bjørn og Eigil er allerede langt inne i en prosess med ny musikk som forventes å se dagens lys i 2013. Ny musikk med nye tekster er på gang, produsent Kyrre Fritzner har hatt møter med prosjektleder Kulseth og låtskriver Berg om framdrift og innspillinger allerede rett etter påske. Produsent Kyrre Fritzner har også en lang merittliste som produsent for navn som deLillos, C.C. Cowboys, Jan Eggum, Tre Små Kinesere, Henning Kvitnes, Lynni Treekrem, Postgirobygget og hans eget band Rambelins.

Det er bl.a. nytt originalmateriale fra Eigil som er på gang, og oppdatering rundt prosjektet bør foreligge "med det aller første".

For en liten rapport fra det eksklusive besøket i Abbey Road, se her
Utviklet av Atilla Moen-Duran