Printed from Eigil Bergs homepage - 15-07-2024 09:07:49

NJS på scenen - igjen!

07.04.2013
Også i 2013 går New Jordal Swingers på scenen! Eigil Berg, John Kolloen, Svein Finjarn, Bjørn Kristiansen og Ole Marius Melhuus gir etter planen en opptreden lørdag 3. august 2013.

40 år etter at New Jordal Swingers første gang sto på scenen under eget navn går bandet nå på scenen igjen. Rundt midnatt lørdag 3. august 2013 entrer en historisk "de-luxe-utgave" av bandet scenen under en utendørsfestival i Valsøybotn - Hestholmen Retrofest.

Noe av det som har særpreget NJS helt fra starten av er at de har innsett at det ligger et stort og viktig stykke Norge også utenfor Oslo-gryta, ikke minst var Trøndelag et stort marked for bandet da de herjet som verst på 70- og 80-tallet. Valsøybotn, med posnummer 6686 ligger mellom Kyrksæterøra og Kristiansund, og denne festivalkvelden vil også by på andre band før NJS går på.

To sterkt profilerte NJS-gitarister, Svein Finjarn og Bjørn Kristiansen, som spilte fast med NJS på henholdsvis 70- og 80-tallet, stiller sammen med Eigil Berg, John Kolloen og Ole Marius Melhuus for en nesten halvannen times gjennomgang av både ny(!) og gammel NJS-musikk. Ivrige tilhengere av NJS' musikk har etterlyst en slik markering  av bandets 40 år, noen har til og med etterlyst en Trønder-scene som arena for en slik happening, så dette er ikke langt unna. Da er det bare å kjenne sin besøkelsestid!


Utviklet av Atilla Moen-Duran