Printed from Eigil Bergs homepage - 15-07-2024 09:07:15

Ny promo-single

11.04.2014
Grammofon har sendt ut "Så fin du er" som promo-single fra "11 sanger".


New Jordal Swingers feirer 40 år med en ny, flott ballade:

«SÅ FIN DU ER»
3:17 (EIGIL BERG) MANUS

New Jordal Swingers (NJS) ga ut sin første plate i 1974, og etter drøyt 4.000 konserter, drøyt 20 album, like mange salgstroféer og over en million solgte album, markerer bandet i 2014 sitt 40-årsjubileum:

Hele backkatalogen pluss live-opptak, outtakes, rariteter og annet snadder vil bli remastret og utgitt digitalt av Universal Music, og i tillegg kan NJS 25. april presentere et helt nytt album, «11 sanger»! Eigil Berg (Vokal, piano og akustisk gitar) har skrevet de nye låtene, og bandet består i tillegg av to gitarist-legender innen norsk rock, Bjørn Kristiansen (Aunt Mary) og Svein Finjarn (Beatnicks), John Kolloen (Trommer) og Ole Marius Melhuus (Bass). NJS har slått seg sammen med produsent Kyrre Fritzner, og et spennende samarbeid er nå i sluttfasen.

NJS har stått for mye rock’n’roll opp gjennom karriéren, så også på det kommende albumet, om enn nå i et ganske annet lydbilde. Men det er en nyskrevet ballade, «SÅ FIN DU ER», som bandet nå presenterer som en forsmak på jubileumsalbumet. Eigil Berg leverer her en klassisk ballade med tekstlinjer mange kan kjenne seg igjen i. Både Finjarn og Kristiansen setter sine signaturer på gitarspillet, det hele pakket inn i et nytt NJS-lydbilde fra Kyrre Fritzner.Utviklet av Atilla Moen-Duran