Printed from Eigil Bergs homepage - 29-09-2023 11:09:04

Femmer i Trønderavisa

24.05.2014
Trønderavisas anmelder Sigrun Bakken er svært fornøyd med NJS sitt nye album, og skriver bl.a. "Gla'rock som vekker gode minner fra flere tiår tilbake.."Hurra for 40-årsjubilanten New Jordal Swingers! Suksessgruppa klinker til med et jubileumsalbum med elleve flunkende nye låter. Den ganske enkle tittelen «11 sanger» er rett og slett lokket på ei skattkiste, fylt med den herligste musikk.

Flotte tekster med fengende melodier og framført til 20 i stil. Ikke minst lokker et stødig komp fram velkjent kribling i dansefoten. Dette er låter med en nydelig miks av det melodiøse og akkurat passe rå rock for folk som husker tilbake til den tida bandet platedebuterte i 1974. Samtlige låter er signert Eigil Berg som også er vokalist og spiller piano og akustisk gitar. Gitaristene Bjørn Kristiansen og Svein Finjarn setter en eksklusiv spiss på musikken.

Albumet er en fantastisk bursdagsgave fra 40-åringen til et stort publikum som også er blitt 40 år eldre siden platedebuten som nå markeres. Dette er gla'rock som vekker gode minner fra flere tiår tilbake.


.: Sigrun Bakken, Trønderavisa .:. 24.05.2014 :.
 


Utviklet av Atilla Moen-Duran