Printed from Eigil Bergs homepage - 21-05-2024 01:05:38

Raised on boogie

08.10.2015
8. oktober 1980 var utgivelsesdatoen for NJS-albumet med arbeidstittel "Raised on boogie", men som underveis ble omdøpt til "Hot Line".
Hør den opprinnelige tittellåta "Raised on boogie" her
Se "Close To Madness" fra albumet her

Nils B. Kvam startet On Records, og mange av NJS' album skulle spille på ordet "On" i albumtittelen med titler som "Hold On!", "Get It On", Turn On To The Music" og "Movin' On". "Raised On Boogie" var ment å føye seg inn i rekken før den nye arbeidstittelen "Hot Line" ble endelig.
"Hot Line" regnes i dag som en av NJS' mere rocka albumutgivelser. 12 originallåter, mange av dem i høyt tempo, ble raskt favoritter blant NJS' publikum, selv om ingen singler ble sluppet fra albumet. Et av høydepunktene blant Eigils originallåter til albumet var
"Close To Madness". (Se video via link ovenfor.) Platedirektør Audun Tylden overrakte bandet      salgstroféer for "Hot Line" i Oslo Konserthus i desember 1981.
I 2009 kom CD-utgivelsen av "Hot Line", da med bonusspor som opprinnelig var innspilt til albumet, men som ikke kom med på LP-utgivelsen. Kunstfotograf Jim Bengston sto for coverbildene av bandet på utgivelsen.


   NJS anno 1980, slik bandet ble profiert til Hot Line (foto: Jim Bengston)


   Platedirektør Audun Tylden overrekker salgstroféeer til NJS for
   Hot Line under bandets konsert i Oslo Konserthus 1981


  Hot Line ble utgitt på LP og MC i 1980

  Hot Line kom på CD med bonusspor i 2009

  Originalcoveret slik det også framstår digitalt i 2015
Utviklet av Atilla Moen-Duran