Printed from Eigil Bergs homepage - 22-06-2024 13:06:30

Stor suksess på Josefine!

26.11.2015
Det var fullt hus og et lydhørt publikum da Eigil sammen med fire andre komponister presenterte ny musikk på Josefine Visescene i Oslo onsdag.

Eigil gikk på scenen sammen med Per Mathisen på bass og Rune Arnesen på trommer. Arnesen var for øvring mannen bak trommene også på Eigils "Låtskriver"-album. Første nye låt ut var "Hvorfor skrives det viser?" med en tekst ganske så skreddersydd til Josefine Visescene. Allerede på låt nr. 2 kunne Eigil presentere enda en gjest i ensemblet da han inviterte Frode Alnæs opp på scenen for utsøkt gitarkrydder i "Vis vaktene hjem" med undertitelen "En drøm". Som avslutning fikk vi Eigils Etter dette skiftet Mathisen eneste up-tempo-låt for kvelden;  "Sigøyner".  All musikken i disse innslagene var skrevet av Eigil, tekstene var skrevet av Ingvar Hovland.

I tillegg til nyskrevet musikk fra Eigil ble det også presentert ny musikk av Alfred Janson, Arild Andersen, Frode Alnæs og Ragnar Bjerkreim, det hele bestilt av Josefine Visescene. Helge Lien, Morten Halle og Lars Klevstrand var blant de andre som også deltok fra scenen denne kvelden.

    De fem inviterte komponistene på Josefine 25. november 2015 etter konserten:
    Fra venstre: Alfred Janson, Eigil Berg, Ragnar Bjerkreim, Arild Andersen, Frode AlnæsUtviklet av Atilla Moen-Duran