Printed from Eigil Bergs homepage - 29-09-2023 04:09:11

Med nye sanger i Egersund

16.12.2015
Eigil leverte to nye original-sanger under årets julekonserter i Egersund kirke, både fredag og lørdag til "utsolgt hus".


"VIS VAKTENE HJEM" og "SIGØYNER", begge nye låter fra Eigil, fikk i Egersund-konsertene et komp bestående av Bodhild Vossgård på cello og Oddvar Berentsen på bass i tillegg til Eigils piano.
Begge disse sangene ble først framført som "bestillingsverk" til Josefine Visescene tidligere i  desember, og særlig "SIGØYNER" fikk i Egersund et godt løft da Bodhild Vossgård utarbeidet et sigøyneraktig strykerarrangement for cello.

Eigils tredje solo-innslag disse kveldene var en personlig favoritt; "BLÅ SALME" av Henning Sommero og Erik Bye. Berg, Vossgård og Berentsen kunne notere seg nok en suksess-rik helg i Egersund kirke, sammen med de andre solistene, Ingvar Hovland, Trond Granlund, Magnhild Hadland, Pål Rake, Jon Ivar Bye og Asbjørn Stokkeland. Det var nå sjette året på rad at Eigil ble annonsert som "kapellmester" for denne konsertserien, og det snakkes allerede om en mulig sjuende lignende konserthelg neste år ...Utviklet av Atilla Moen-Duran