Printed from Eigil Bergs homepage - 15-07-2024 09:07:27

Fullt hus i Lillestrøm!

16.04.2016
Trond og Eigil serverte egne originallåter fra seks ti-år (1968 - 2014) for et fullsatt hus på konsertpremieren i Lillestrøm. Se Trond og Eigil gjøre "Hyllest"

Arrangøren kunne melde om (mer enn) fullt hus da Trond og Eigil gjestet Lillestrøm Kulturpub med egne favorittlåter fra lange karrierer.
Eigil gikk tilbake til sin aller første original ("Eilas" fra 1968) fram til noen av de siste ("Disney-jul" og "Svart magi" fra 2014). Trond hentet fram 70-talls-originalen "Say we're not apart" og kunne røpe at han i disse dager spiller inn et prosjekt med arbeidssanger med bl.a. en ny versjon av Eigils "Hyllest". 50-tallet var representert med musikk av Ray Charles, Everly Brothers og Chuck Berry, til og med en 40-talls-sviske fra "The Great American Songbook" fikk sin helt spesielle versjon fra Trond på Lillestrøm Kulturpub for et lydhørt publikum fredag.
Etter en ren solo-åpning, først med Eigil så med duoen Trond og Eigil alene, kom bandet på plass, et band bestående av Trine Sennerud Melbye på nøkkelhape, Jan Arild Moe på kontrabass og Tommy Granlund på gitar. To timer etter konsertstart kvitterte publikum med trampeklapp, og ekstranumrene kom i form av akustisk rock'n'roll og med låter både Trond og Eigil har vokst opp med.

Pr. nå er det bare satt av to datoer til dette konseptet, og torsdag 21. april er det Herr Nilsen i Oslo som står for tur og får besøk av en eksklusiv intimkonsert med Eigil Berg og Trond Granlund.

Billetter til Herr Nilsen får du herUtviklet av Atilla Moen-Duran