Printed from Eigil Bergs homepage - 15-07-2024 08:07:02

Varm velkomst for NJS!

29.05.2016
Det ble en varm velkomst da NJS lørdag holdt sin første av flere konserter i 2016. Og igjen var det fullt hus og utsolgt!

Alle bilder: Alf-Einar Kvalavåg (unntatt nr. 6 av Ole Marius og Eigil: Ida Simonsen)


Eigil Berg, John Kolloen, Svein Finjarn, Bjørn Kristiansen og Ole Marius Melhuus ble møtt med lang applaus da de gikk på scenen lørdag hos Olsen på Bryn i Oslo. Mange hadde kommet langveisfra for å få med seg den første NJS-konserten i 2016, noen hadde tatt turen i ens ærend fra Haugesund, fra Molde, fra Søgne og fra Kristiansand. Og NJS serverte smakebiter fra en drøyt 40 år lang plateproduksjon og karriere. Fra 70-talls-hits som "Railroad Man" og "Free And Easy" fram til "Mannen med den blå gitar" og "Svart magi" fra 2014-utgivelsen 11 sanger ble konserten en reise gjennom flere ti-år med NJS-musikk, selvsagt ispedd rock'n'roll-klassikere og gitarinstrumentaler
med Svein og Bjørn i samspill. For første gang på mange år ble det et gjenhør med "Ridin' In The Race" fra Hot Line og "I Don't Wanna Lose You" fra Indigo, og siste halvdel av konserten ble NJS også forsterket av tre blåsere; Tore Krok
Nielsen, Torbjørn Sunde og Jens Petter Antonsen. Torbjørn og Jens Petter spilte med NJS i studio første gang på Movin' On-albumet i 1984 og også på det siste albumet 11 sanger i 2014.

Det skulle bli godt over midnatt før bandet gikk av scenen etter flere ekstranumre, ekstranumre tatt på sparket der og da!

Utviklet av Atilla Moen-Duran