Printed from Eigil Bergs homepage - 15-07-2024 08:07:12

Tre NJS-konserter forrige uke!

22.06.2016
New Jordal Swingers ga to konserter på Color Fantasy til Kiel 14. og 15. juni og en konsert på Lillestrøm Kulturpub 18. juni.

To konserter på Color Fantasy til og fra Kiel innbød til et ganske forskjellig repertoarvalg disse to kveldene. Mange "nye" titler ble presentert fra scenen i løpet av cruiset. Gamle favoritter som "Winter Paradise", "Eilas", "Get It On" og for første gang på lenge; "Good Time Boogie" med samme blåserarrangement som på "Outtakes & Rariteter"-utgivelsen fra 2014 var på plass i repertoaret. Blåserne fikk kjørt seg også i up-tempo boogie-låter som "Fyrige damer", og også nyere NJS-titler ble presentert fra scenen, bl.a. "Så fin du er", "Mannen med den blå gitar", "Mer enn okey" og "Svart magi", alle fra 2014-utgivelsen "11 sanger".
Det var tydeligvis NJS-kjennere blant publikum også disse kveldene, det var intense oppfordringer på låter som "Bak en dør" og "Rock Machine", to titler som ikke var innøvd til denne sesongen. Men så har da New Jordal Swingers drøyt 250 titler å velge mellom fra sitt eget platerepertoar!

På Kiel-Cruiset ble det også plass til coverlåter som "My Baby Just Cares For Me", i NJS-innspilling på 2014-albumet "NJS - LIVE!" og "Sea Of Heartbreak", som NJS spilte inn til "Get It On"-albumet på 70-tallet.

Utviklet av Atilla Moen-Duran