Printed from Eigil Bergs homepage - 22-06-2024 14:06:49

Formiddagskonserten ...

25.06.2016
Magisk stemning på formiddagskonserten New Jordal Swingers gjorde på Lillestrøm Kulturpub 18. juni.

Det ble en strålende seanse for både publikum og for NJS under formiddagskonserten på Lillestrøm Kulturpub 18. juni. Eigil, John, Svein, Bjørn og Ole Marius gikk på scenen kl. 13.00 og møtte en allerede fullsatt sal som tydeligvis kjente godt til NJS' repertoar fra plater gjennom 40 år med utgivelser.
Halvveis uti konserten entret også blåserne Torbjørn Sunde, Tore Krok Nielsen og Bjørn Asper scenen. Det er disse tre som har vært med NJS på flere av konsertene i det siste. Og NJS-favoritter ble levert: Fra 70-tallet kom låter som "Free And Easy", "Get It On", "Railroad Man" og "Last Tango In Chicago", og
80-tallet var representert med bl.a. "Lafayette", "1958" og "Tornerose". Fra tidlig 2000-tall kom "I Don't Wanna Lose You", "Fyrige Damer" og "Min kjærlighet til deg", og fra den siste NJS' utgivelsen var New Orleans-hyllesten "Svart magi" og "En siste runde" blant innslagene som satte folk i rock'n'roll-grove. Det ble registrert rekordmange ekstranumre under denne konserten, ting ble tatt på sparket og etter 5 ekstranumre sa NJS takk for seg til et fortsatt trampeklappende publikum. Andre skulle på scenen etter NJS og etter 90 minutter med NJS var det klart for seceneskift.
NJS' konsert på Lillestrøm Kultrurhus føyer seg pent inn i rekken av suksessfulle NJS-konserter i Oslo-området.

Nå står Herr Nilsen for tur 1. september og Rockheim 23. september.
Utviklet av Atilla Moen-Duran