Printed from Eigil Bergs homepage - 21-05-2024 01:05:24

Enda en ny låt fra Eigil

07.05.2017
Eigil kunne presentere nok en ny låt under fredagens konsert sammen med Trond Granlund.

Fredag kunne Eigil overraske både bandet og publikum med en helt fersk låt under konserten på Kulturverket Flammen i Nittedal. Trommeslager Tor Hauge og bassist Jan Arild Moe fikk en rask innøving rett før konserten, og publikum i Nittedal ble de første som fikk høre "Veien hjem", en helt ny låt skrevet av Eigil Berg og Ingvar Hovland.

Det nyåpnede kulturhuset kunne tilby Eigil et flunkende nytt og stort Steinway-flygel som ga eksepsjonelt god lyd, særlig i pianoballadene. I tillegg til Tor og Jan Arild var også Tommy Granlund og Trine Sennerud Melby på plass i bandet, og Eigil kommenterte fra scenen det unike samspillet der Trines nøkkelharpe la seg pent inn i piano-boogie-innslagene. En ganske uvanlig kombinasjon ...

Gamle originaler som "Eilas", "Say we're not apart", "Queen Of The Night" og "Driftin'" fikk gjenkjennende applaus, og låter som "Railroad Man" og "Himmelvogna" ble møtt med tilløp til allsang fra publikum.

I tillegg til Eigils nye låter "Vis vaktene hjem" og "Veien hjem" ble selvsagt Tronds nye album "Arbeidersanger" godt profilert med "Hyllest", og et lydhørt publikum kvitterte med trampeklapp etter den nesten to timer lange konserten.

Fra lydsjekk og innøving av ny låt før konsertstart

   Rett før konsertstart

   Åpningsavdelingen

   Alle på scenen
Utviklet av Atilla Moen-Duran