Printed from Eigil Bergs homepage - 21-05-2024 02:05:45

Eigil og Trond til Jessheim

12.07.2017
Torsdag 25. januar 2018 kl. 20.00 går Eigil på scenen med Trond Granlund og band i Herredshuset på Jessheim. Billetter får du her

Arrangøren Ullensaker Kulturhus, Herredshuset, Jessheim skriver i sin presentasjon:

EIGIL BERG er «New Jordal Swingers» personifisert.  Få grupper har gjort seg mer bemerket i norsk rock- og popkultur enn NJS med sine hele 16 albumutgivelser. Bergs låter er også gjort av artister som Paal Flaata, Bigbang, Åse Kleveland og ikke minst av TROND GRANLUND, som debuterte i platestudio sammen med NJS i 1973. Granlund skulle senere bli en av Norges første «popstjerner» med en lang rekke hits bak seg. Den siste tiden har han tatt for seg visekulturen og ga nylig ut albumet «Arbeidersanger», der også Eigil har bidratt med låta «Hyllest».

Eigil og Trond har nå satt sammen et program med innslag fra to lange karrierer, ispedd anekdoter fra mange år i musikkens tjeneste.
Vi får høre norske klassikere som «Railroad Man», «Say we’re not apart», «1958», «Himmelvogna», «Eilas» og «Driftin’» med flere, og vi får presentert låter av artistene som inspirerte dem, alt fra Erik Bye til Bob Dylan, Ray Charles og Chuck Berry. - Både Eigil og Trond er plateaktuelle i 2017.

Her fra en konsert i Flammen kulturhus,Nittedal.Utviklet av Atilla Moen-Duran