Printed from Eigil Bergs homepage - 23-04-2024 02:04:35

Rock'n'roll og Ballade

19.11.2017
Det ble samspill fra Granlund og Berg med både Rock'n'roll og Ballade under markeringen av Tronds backkatalog på Herr Nilsen i Oslo.

Foto: Kjetil Moslåtten

Fra Elvis til Elvis ...
Trond Granlunds første besøk i platestudio skjedde høsten 1973 med Eigil bak pianoet. Blant Tronds innslag på albumet "ROCK", der han ble backet av Eigil og en tidlig utgave av NJS, var Elvis-klassikeren "A Big Hunk O' Love". På "Slippfesten" for CD-boksen "Trond Granlund 1973 - 1982" på Herr Nilsen torsdag 16. november ble det gjenhør med nettopp denne fra scenen, igjen framført av Trond og Eigil.
Nok et samspill mellom Trond og Eigil ble det plass til på denne profileringen av Tronds backkatalog da Kristian Lindemans ballade "Give Me Time" ble framført av Trond på sang og Eigil bak pianoet. Lindeman selv, mannen som signerte Trond til CBS, deltok også fra scenen på Herr Hilsen denne kvelden.
Som avslutning var det Elvis-musikk igjen; "Good Rockin' Tonight" avsluttet det hele med Trond og Eigil og band. "Good Rockin' Tonight" var også en av de låtene Trond og Eigil gjorde på albumet "ROCK" i 1973.

Utviklet av Atilla Moen-Duran