Printed from Eigil Bergs homepage - 29-09-2023 04:09:04

Signering hos Big Dipper

02.06.02019
Big Dipper, Oslos platebutikk for vinylinteresserte, inviterte til signering på releasedagen og skriver: "Jaggu fikk vi i dag supertrivelig besøk av en vaskeekte legende i norsk rock, Eigil Berg".

Big Dipper skriver:

Og jaggu fikk vi i dag supertrivelig besøk av en vaskeekte legende i norsk rock. Eigil Berg fra The Morgans og New Jordal Swingers gav ut albumet Nye Spor i 2018 og fikk musikkanmelder Erik Valebrokk til å stille spørsmålet: "Når Skal Eigil Berg Bli Betraktet Som Den Nasjonalskatten Han Er?" Nå er endelig LP-utgaven her og vi tar det som en selvfølge at vårt kritiske publikum trykker denne til sine bryst.
Nevnte vi at den bare er trykket i 100 eks?

Big Dipper skriver videre:

Eigil Berg - Nye Spor (2LP - SIGNERT)


Det er høytid når hedersmann Eigil Berg selv tar inititiativ til å få utgitt sin svært kritikerroste "Nye Spor" på lekker dobbel LP. Helt siden debuten med bandet Morgans i 1968 og den enormt suksessrike tida i New Jordal Swingers med over 500.000 solgte plater har Berg vert en låtskriver som har nytt enorm respekt. Mange av Big Dippers kunder vil nok kjenne han best som mannen bak "Nettenes Prinsesse" fra Undertakers Circus Ragnarock og kjent for nye generasjoner som Bigbangs "Long Distance Man".
På Nye Spor har Berg med seg et stjernelag av musikere: Geir Sundstøl, David Wallumrød, Terje Gewelt, Jørun Bøgeberg og Frode Alnæs er bare noen av de som bidrar på denne flotte plata som inneholder over 20 låter. Tematisk inndelt i "kapitlene" Veien Hjem og Blåtimen på Lp 1 og 2.

"Når Skal Eigil Berg Bli Betraktet Som Den Nasjonalskatten Han Er?"
spurte Erik Valebrokk betimelig, i sin omtale av plata i forbindelse med cd og digitalutgivelsen i fjor.

Vi kan til vår store glede tilby signerte eksemplarerer av denne plata, så langt lageret rekker. I tillegg skylder vi å nevne at "Nye spor" er trykket i 100 eks! 100 eks! 100 eks!

Utviklet av Atilla Moen-Duran