Printed from Eigil Bergs homepage - 21-05-2024 02:05:08

Eigil og Ingvar: konsert lørdag!

22.06.2020
Kristiansand får besøk av Eigil med Ingvar Hovland i sommerkonsert lørdag 27. juni. Arrangøren skriver:

Endelig er det lov til å samles rundt bordene for god mat og drikke og god musikk igjen, så lenge man overholder retningslinjene for smittevern. Derfor er det svært gledelig for oss å kunne invitere til sommerlig dobbeltkonsert på koselige LYKKE. Ekstra stort er det å få lov til å dele scene med den kjente og populære tekstforfatteren og artisten Ingvar Hovland fra Egersund, og legendariske Eigil Berg; mangeårig vokalist og låtskriver i New Jordal Swingers. De skal framføre sin egen musikk. Meadow har dessuten fått æren av å tonesette et utvalg av Hovlands tekster, og vi skal i tillegg til våre egne «gamle slagere» spille disse. Tanya og gjengen byr som alltid på utsøkt mat og drikke i baren. Dørene åpner kl. 19.00, og konserten starter kl. 20.00. CC: 200kr.

I henhold til de gjeldende reglene for offentlige arrangementer legger vi 100 plasser ut for salg.
Reservasjon og Vipps til Silje på Tlf: 90122766

Vi kan altså med stolthet og glede avsløre hvem som er Ingvar Hovlands hittil hemmelige musikalske makker på sommerkonserten: Legendariske Hovland har med seg den like legendariske Eigil Berg. Berg er kjent over hele Norge som låtmaker og mangeårig vokalist i New Jordal Swingers. Han har en LAAANG karriere som artist og har blant mye annet spilt med rockelegenden Chuck Berry. Eigil har også en solokarriere og har gitt ut flere innspillinger under eget navn.🤩🎶
Så litt om Ingvar Hovland: Ingvar Hovland er mest kjent som tekstforfatter for en rekke norske band og artister - som blant andre Vamp, Lars Martin Myhre, Trond Granlund, Ingebjørg Bratland, Rita Eriksen, elle melle, Frode Alnæs, Meadow(!) OG Eigil Berg.
Ingvar opptrer også tidvis i ulike sammenhenger, oftest i lag med musikere, og ofte med humoristiske innslag.🤩🎶

Disse to skal vi i Meadow få dele konsert og scene med. Vi bøyer oss ydmykt i støvet. Det er bare å booke billetter og glede seg!

Billetter får du også kjøpt her Utviklet av Atilla Moen-Duran