Printed from Eigil Bergs homepage - 15-07-2024 08:07:42

Noen har lurt - noen har spurt

Det var 103 forskjellige låter fordelt på fire konserter som ble framført av Eigil med Stephen Aceles sommeren 2020, alle Elvis-låter med unntak av GRACELAND, en sang om Eigils første møte med Graceland. Sjekk ut GRACELAND. Alle 103 titlene og bilder:

Det var sommeren 2020.
Datoene var 9. mai, 23. mai, 5. juni og  19. juni da Eigil sammen med Stephen Ackles framførte 103 forskjellige titler i løpet av disse fire konsertene.
Noen har spurt hvilke låter.
Titlene finner du her:

A Fool Such As I
A Mess Of Blues
All Shook Up
Always On My Mind
And I Love You So
Anyplace Is Paradise
Anything That’s Part Of You
As Long As I Have You
Ask Me

Blue Moon Of Kentucky
Blueberry Hill
Bridge Over Troubled Water

Can’t Help Falling In Love
Crying In The Chapel

Dirty, Dirty Feeling
Don’t Ask Me Why
Don’t Be Cruel
Don’t Leave Me Now
Don’t Think Twice, It’s All Right

Fame And Fortune
For The Good Times
From A Jack To A King
Funny How Time Slips Away

Good Luck Charm
Good Rockin’ Tonight
Good Time Charlie’s Got The Blues
GRACELAND (av Eigil Berg)

Have I Told You Lately That I Love You
Help Me Make It Through The Night

I Beg Of You
I Believe
I Don’t Care If The Sun Don’t Shine
I Forgot To Remember To Forget
I Gotta Know
I Need You So
I Really Don’t Want To Know
I Want You, I Need You, I Love You
I Will Be Home Again
I’m Coming Home
I’m Left, You’re Right, She’s Gone
I’m So Lonesome I Coud Cry
If I Can Dream
In My Way
In The Ghetto
It Hurts Me
It’s Easy For You
It’s Now Or Never
It’s Over

Jailhouse Rock

Lawdy Miss Clawdy
Lead Me, Guide Me
Let It Be Me
Let Me Be There
Little Egypt
Little Sister
Love Letters
Loving You

Make Me Know It
Make The World Go Away
Mean Woman Blues
Memphis, Tennessee
Money Honey
Moody Blue
My Baby Left Me
My Boy
My Way

One Night

Pledging My Love
Promised Land

Ready Teddy
Return To Sender
Rip It Up

Sentimental Me
She’s Not You
So Glad You’re Mine
Stand By Me
Summer Kisses, Winter Tears
Suspicious Minds

Tell Me Why
That’s All Right
The Bulfighter Was A Lady
The Wonder Of You
There’s Always Me
They Remind Me Too Much Of You
Treat Me Nice
True Love
True Love Travels On A Gravel Road

Unchained Melody
Until It’s Time For You To Go

Welcome To My World
Wooden Heart

You Don’t Have To Say You Love Me
Young And Beautiful
Your Cheatin’ Heart

103 forskjellige titler, alle spilt inn av Elvis Presley i perioden 1954 – 1977 unntatt historien
om GRACELAND (tekst og musikk: Eigil Berg)

Utviklet av Atilla Moen-Duran