Printed from Eigil Bergs homepage - 22-06-2024 07:06:04

En av samlerne

06.03.2021
Alf-Einar Kvalavåg har sendt over bilder fra samlingen sin, både NJS- og Eigil Berg-utgivelser. Se bildene og...

En imponert Eigil Berg kommenterer:

- Du verden! Jeg vet det er flere som samler der ute, men tror ikke jeg har sett maken til det Alf-Einar viser på bildene her.

- Jeg husker Aage Sveum på Hamar kunne vise meg en 8-spors kassett av Rock Machine som jeg til da ikke hadde sett en gang, og her ser jeg den igjen i samlingen til Alf-Einar. Sammen med en annen 8-spors, Pop på topp (der jeg gjorde "Nettenes prinsesse"), den har jeg heller aldri sett. Og apropos; Alf-Einar donerte meg faktisk en Sør-Afrikansk pressing av "Hurt"/"Railroad Man" jeg heller ikke visste om! Har prøvd å ta vare på det meste selv, men får en påminnelse her om den 5-doble boksen NJS On Top, som jeg faktisk hadde glemt. Til og med salgstroféer ser jeg har begynt å røre på seg.
Har blitt gjort oppmerksom på forskjeller i coveret på f.eks. "Eilas" med Morgans, og når det gjelder Morgans, savner jeg jo to singler i samlingen her ut fra bildene, "Trouble And Tea" og "Stantia's Song". Men flere i NJS har utgitt solo-ting og annet i andre band, så det er nok i NJS-sammenheng Alf-Einar er den kompette samler.

- Komponisten av "Trouble And Tea", Mike d'Abo, etterlyste også den første Morgans-singlen noen år tilbake, han kanskje samler på forskjellige innspillinger av låtene sine? Og "Stantia's Song" ser jeg så og si aldri på tilbudssiden, så ble den da heller ikke trykt opp og solgt i store opplaget.

- Det har til og med vært snakk om en NJS-konsert i forbindelse med en utstilling av Alf-Einars samlinger. Sikkert mye som må på plass for å få til det, men det hadde jo vært stor stas, da ...
   Alf-Einar og Eigil ved vinyl-utgivelsen av Nye spor mai 2019

   NJS-LP'er, LP-bokser, Maxi-singler,  salgstroféer

   Eigil Berg-innpillinger og DVD'er

   Singler og EP'er

   CD'er

   Kassetter + to meget sjeldne 8-spors; Rock Machine og Pop på topp
Utviklet av Atilla Moen-Duran