Printed from Eigil Bergs homepage - 29-09-2023 08:09:39

Eigil og Trond på bluesfestival

07.06.2021
Trond Granlund, Eigil Berg og Jørun Bøgeberg spiller sammen under årets Dalane Bluesfestival i juni.

Dalane Bluesfestival 2021 finner sted i Egersund 18. og 19. juni.

  • - Fredag 18. juni kl. 22.00 presenterer Grand Scene konsert med Jørun Bøgeberg, Eigil Berg, Ove Schei, Asbjørn Stokkeland og Ingvar Hovland. Special guest: Frode Alnæs
  • - Lørdag 19. juni kl. 20.00 presenterer samme Grand Scene konserten "The Blues of Elvis" med Eigil Berg og Trond Granlund. Med seg har de Jørun Bøgeberg som støttespiller gjennom konserten.

Dalane Bluesfestival presenterer konserten slik:

Velkommen til en kveld som definerer Elvis Presley som den ultimate «Singer of Songs». Trond Granlund og Eigil Berg er begge store beundrere av Elvis, noe som også har preget deres musikalske karrierer. Denne kvelden skal herrene kose seg med kjente og mindre kjente perler fra kongens magiske verden. Eigil Berg og Trond Granlund vokste begge opp med Elvis.I programmet «The Blues of Elvis» presenterer de i ord og toner historien om unggutten fra Tupelo, Mississippi, som i tenårene flyttet til Memphis, Tennessee, og som sugde til seg impulser fra Beale Street og folk som Junior Parker, Lowell Fulson og Kokomo Arnold. Selv med superstjerne-status vendte Elvis stadig tilbake til blues-røttene da han også senere i karrieren hentet fram favoritter fra Jimmy Reed og Willie Dixon. Disse røttene var så absolutt med på å forme Elvis både i uttrykk og repertoarvalg, og det er dette vi skal få et nærmere innblikk i når Eigil Berg og Trond Granlund presenterer "The Blues of Elvis" på Dalane Bluesfestival.

Link til Trond/Eigil/Jørun-side på bluesfestivalens hjemmeside.


Knut Reiersrud, Dr. Bekken, Tora Dahle Aagård og Vidar Johnsen er blant de mange andre navnene på festivalen.
Se full oversikt over program og billettsalg her    


Utviklet av Atilla Moen-Duran