Printed from Eigil Bergs homepage - 22-06-2024 05:06:46

Jam mellom slagene

25.10.2021
- Jeg kunne sagt nei, men når Nissa Nyberget har jam og inviterer meg opp og annonserer "Lorelei" på sparket, er det jo bare å følge opp ... En liten snutt: Eigil og Johanna i "Your Song" fra samme jam.

- Der var jam med Nissa Nyberget på Øvrevoll mellom slagene i Beatniks-turnéen.
Jørn Kalvik var sangeren, men han fikk jo ikke sunget så mye siden Nissa inviterte oss andre opp, en etter en.
Først var det "Blueberry Hill" på sparket, før "Min kjærlighet til deg" og "Nadine" etter hvert fikk sin oppmerksomhet, begge med strålende komp fra bandet. Ole Marius var jo på plass, så der var jeg trygg.
Men også fint gjensyn, og ikke minst gjenhør, med Stein Bull Hansen på plass, mannen som fargela både på Indigo og Låtskriver. Så derfor sjansa jeg også på "My Baby Just Cares For Me", også den på sparket. Og kompet fulgte.
KORKs Joakim Nordin hadde jeg et "selsomt" band med en gang. Vi var Kari Iveland, Thor Andreassen, Rune "Nico" Nicolaysen, Jørun Bøgeberg, Joakim Nordin og jeg som  skulle profilere norsk populærmusikk gjennom 40 år (!) Nå var Joakim på plass under jammen og spilte selvsagt fortreffelig.
Vi var innom Elton Johns "Your Song" i samspill med stedets strålende vokalist Johanna Dahl Bryne (kjent fra The Voice) før Nissa plutselig kunngjorde at både han og jeg hadde gamle
synder i MGP, og han ba meg ta "Lorelei". Siden Ole Marius var på plass, dristet jeg meg uti, men følte meg mere på trygg grunn da jeg ble kalt opp til "Great balls of fire" med en lokal rocker før Jørn Kalvik og jeg delte oss gjennom "Just a gigolo/I ain't got nobody" som grande finale.
   Ole Marius Melhuus, Joakim Nordin, Johanna Dahl Bryne, Stein Bull Hansen og Eigil på scenen 17. oktober 2021

   Joakim, Ole Marius, Stein Bull og Eigil

   Nissa Nyberget under jam'en
Utviklet av Atilla Moen-Duran