Printed from Eigil Bergs homepage - 15-07-2024 09:07:28

NJS til Lillestrøm!

09.03.2022
Lørdag 18. juni kl. 13 går NJS på scenen i Lillestrøm

- Det var nesten blitt tradisjon før pandemien satte en stopper for det et par år, men i sommer er NJS tilbake for en formiddagskonsert på Lillestrømscenen de har besøkt før, i regi av Kulturpuben i Lillestrøm. Bjørn er forhindret, men Eigil, John, Svein og Ole Marius har fått med seg Anders Sinnes, som stepper inn for Bjørn, slik han også gjorde i Ullensaker Kulturhus i 2019.
Som mange nok kjenner til er Anders en mangeårig venn av NJS. Han har etter hvert gjort sin egen karriere innen musikken, både som gitarist og som låtskriver. Anders har satt sine spor både med Kåre and the Hitmakers, Smokey Mountain Moonlighters og i bandet Nashville, før han debuterte solo med albumet "The Long Tale" i 2014. I nyere tid har han også vært mye å se på scenen med Ottar "Big Hand" Johansen. Også på Lillestrøm stiller NJS med sin tre-manns blåserekke: Tore Krok Nielsen, Bjørn Asper og Tarjei Grimsby.
Lørdag 18. juni kl. 13 er det 8 mann som entrer scenen for halvannen times konsert med en musikkgjennomgang av NJS-historien, fra 70-tallet og fram til det siste albumet "11 sanger".


Utviklet av Atilla Moen-Duran