Printed from Eigil Bergs homepage - 21-05-2024 01:05:03

Så kom også Movin' On på CD

25.03.2022
Hvis vi ser bort fra de to digitale albumene NJS LIVE! og Outtakes & Rariteter er nå alle NJS' album også utgitt på CD. Se og hør åpningssporet på Movin' On

MOVIN' ON var NJS' første album med Bjørn Kristiansen som gitarist og Asle Nilsen som bassist i bandet. Innspillingen fant sted i Rosenborg Studios i tidsrommet 2. til 27. januar 1984 og etter en singleutgivelse med tittellåta og "Love Going Blind" i februar samme år, ble LP og kassett utgitt 26. mars 1984 på NJS Records/Slagerfabrikken. Lydbildet her var nok langt røffere enn det folk var vant til fra NJS. Bjørn og Eigil står for alle originallåtene, og i tillegg fikk vi NJS' versjon av Elvis-klassikeren "Return To Sender". "Love Going Blind" og "Nobody's Fool" ble for øvrig urframført av NJS i NRK TV's "I Ruta" nyttårsaften 1983. MOVIN' ON var eneste LP/kassettcover så langt med bilde av NJS på forsiden. Albumet nådde 5. plass på Dagbladets salgsliste 4. april 1984.

I tillegg til melodiene som ble utgitt på MOVIN' ON ble også "(I'm Just A) Country Boy" og en ny versjon av "Maybellene" påbegynt, men dessverre ikke fullført.

MOVIN' ON lå 5 uker på Dagbladets liste i 1984 med 5. plass som beste plassering.

"Love Going Blind" fra albumet kan du høre og se her
   Foto: Helge Jørgensen
Utviklet av Atilla Moen-Duran