Printed from Eigil Bergs homepage - 15-07-2024 09:07:17

To sterke anmeldelser!

19.08.2022
"Lite skygge, mykje sol frå Eigil Berg" - Se anmeldelsen her.
"Eigil Berg med sanger som tåler livets gang" - Se anmeldelsen.

Den første anmeldelsen av Skygge og sol kom med en sterk femmer på terningen sammen med et dybdeintervju Alf-Einar Kvalavåg hadde med Eigil i forkant.
18. august kom det på trykk med to helsider i Tysvær Bygdeblad under rubrikken KULTURLIV med overskriften "Lite skygge, mykje sol frå Eigil Berg". I anmeldelsen heter det bl.a.:
"Han innfrir med både nye type låtar, men også gjennom eit tett og godt band som gir så det held! Derfor er "Skygge og sol" meir enn gull for dei som har fulgt mannen gjennom alle desse åra. Det gjer han til ein spennande artist og komponist også i 2022".

Samme dag kom en fyldig anmeldelse fra Tormod Reiersen på nettstedet Gubberock, der Reiersen presenteres som særlig opptatt av rock og americana og med favorittartister som Neil Young og Paul Simon.
Tormod Reiersen anmelder Skygge og sol med overskriften "Eigil Berg med sanger som tåler livets gang, ikke minst når resultatet er så bra som "Skygge og sol". Reiersen åpner selve anmeldelsen med "Ny plate fra Eigil Berg er en begivenhet" og  avslutter den med "Ekstra stas når gamle helter er relevante og leverer så til de grader!"Utviklet av Atilla Moen-Duran